Camelia Tugearu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,330 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În această lună, Fundația HOSPICE Casa Speranței, strânge fonduri pentru bolnavii de cancer din România care sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. 

 

Cu toti trecem printr-o situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri în domeniul sanitar. În acest moment, pacienții oncologici au fost pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare. Află aici mai multe despre proiect.

 

Îmi doresc să mă implic alături de Fundația HOSPICE Casa Speranței și te invit și pe tine să faci asta!

În loc de flori, de ziua mea, cel mai frumos cadou ar fi să te implici în susținerea strângerii de fonduri pentru îngrijirea bolnavilor de cancer.

 

Donatia ta este importantã!

Împreunã putem sã ajutãm!

 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

23 Sep 2020
❤️la mulți ani minunați!
23 Sep 2020
La mulți ani minunați ca tine!
22 Sep 2020

Radu Marina radu

30 RON
22 Sep 2020

Radu Marina radu

75 RON
22 Sep 2020
22 Sep 2020

Mihaela Gobeaja

300 RON
❤️
22 Sep 2020
22 Sep 2020
19 Sep 2020