Larisa Ceteras - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranță și din dragoste pentru oameni!

30 RON Donatii stranse
7.5% Complete
400 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In 26-27 septembrie voi alerga 2k pentru susținerea HOSPICE Casa Sperantei. 

Să continuăm misiunea de a fii mai buni, bunătatea nu are preț iar satisfacția va fii mai mult decât te-ai putea aștepta. Deci fiți buni și ajutați din puținul/multul vostru.

Aleargă TU pentru EI - Crosul HOSPICE este o cursa virtuala fara taxa de inscriere și poți  alerga distanta de 1,2,10 sau 20km. Partenerii vor dona pentru fiecare km alergat câte 10 lei. Dacă dorești să ajuți și tu, alergând pentru ei poți să o faci de aici: https://team.hospice.ro/evenimente/crosul-hospice-2020/

 

HOSPICE Casa Speranței membră în rețeaua Hospices of Hope, își propune să asigure accesul gratuit la îngrijire a unui număr cât mai mare de pacienți cu boli incurabile!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

1 Donatii

Din dragoste

30 RON
Cu puțin mult se va face! 😍
21 Sep 2020