Andrei Luca Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

EU ALERG PENTRU EI, TU SPRIJINA-I CUM POTI. 26- 27 SEPTEMBRIE 2020

275 RON Donatii stranse
55% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum 2 ani, cand nu implinisem 3 ani, desi prea mic sa inteleg, mami mi-a spus ca daca aleg cu ea, un domn Grigore va da niste bani catre niste copii care sunt bolnaviori si ei se vor inveseli si vor fi mai bine, primul lucru dupa terminarea cursei am intrebat-o pe mama daca acum domnul Grigore va da bani copiilor si mami a spus ca DA, am fost bucuros. Peste cateva zile vom alerga iar si speram ca nu doar domnul Grigore, ci toti cei ce pot sa fie alaturi de noi, sa ii ajutam pe acesti oameni sa zambeasca, pentru ca noi avem detoate.

Eu, mami si toti cei care vor primi un zambet VA MULTUMIM. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

Anonymous

75 RON
FELICITARI!
23 Sep 2020

Krisztina Kozma

150 RON
Bravo, Andrei!
22 Sep 2020
50 RON
Si eu alerg pentru copii, Luca! Felicitari si succes!
21 Sep 2020