Andreea Streșină - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei! Puțin câte puțin, putem face atât de mult(e)! ÎMPREUNĂ!

200 RON Donatii stranse
50% Complete
400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă bucur să fac parte din #TeamHOSPICE din nou!

M-am alăturat prietenilor de la Hospice Casa Speranței într-o nouă provocare sportivă weekend-ul viitor, 26-27 septembrie, am decis să alerg pentru pacienții adulți și copiii de la HOSPICE Casa Speranței, la a 12-a ediție a Crosului Aleargă TU pentru EI.

Eu promit să alerg cel puțin Cursa Miele 10 km și te invit, chiar te provoc, să alergi și tu, indiferent de vârstă sau de experiență, o poți face în oricare dintre zilele de 26 sau 27 septembrie: 1 km, 2 km, 10 km, 20 km, cât poți tu. Înscrierile sunt gratuite, iar sponsorii curselor vor dona pentru HOSPICE câte 10 lei pentru fiecare kilometru alergat.

Eu voi și noi vom alerga în beneficiul pacienților cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței și scopul acestei provocări este să strângem suma necesară pentru 650 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților.

Vă invit pe fiecare să donăm, fiecare ce poate și dorește: TIMP, atât de prețios, un zâmbet și/sau o încurajare, o sumă de bani, un sms cu textul "TIMP" la numărul 8844, o distribuire a campaniei mele de strângere de fonduri sau a campaniilor HOSPICE în desfășurare, orice credeți că poate ajuta.

Pacienții Hospice au nevoie de susținerea noastră continuă! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

4 Donatii

Ești cea mai tare!
27 Sep 2020
Draga mea, mereu sunt si voi fi alaturi de tine si cauzele nobile pe care le promovezi si sustii!!!🤗💗 Azi am alergat si eu pentru ei, voi alerga si maine! 🤗
26 Sep 2020
Meriti tot ce e mai bun! La fel si Hospice! :)
26 Sep 2020

Horia

50 RON
Sunt mândru de tine și de tot ceea ce faci!!! 🤗❤️🤗
21 Sep 2020