Ana-Maria Lazaroiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii HOSPICE!

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ana și probabil multi dintre voi ma stiu ca o persoana activa, ei bine imi propun o provocare voi alerga/merge pentru prima oară la Maratonul București, alături de echipa HOSPICE.

Intru în competiție pentru o cauza nobila, sa ii ajut pe cei mai putin norocosi. Sunt sigura ca impreuna cu voi  o sa trec linia de sosire.

În meseria de economist am învățat ca cifrele nu inseamna totul, sunt importante acțiunea și mișcarea sa poti deveni cea mai buna varianta a ta.  Împreună putem face bine.

Îmi doresc să strâng 500 de lei care mai apoi sa fie transformati in servicii de ingrijire pentru copii cu boli incurabile. 

Viața  nu înseamnă numai indiferență! Să facem echipă împreună!

Ca să îi schimbi pe alții, mai intâi trebuie să te schimbi pe tine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

6 Donatii

Anonymous

75 RON
pentru copii
09 Oct 2020
07 Oct 2020
bafta!
07 Oct 2020
05 Oct 2020

Dorina

30 RON
Îți doresc sa reușești.
22 Sep 2020

Anonymous

150 RON
Putin cu putin crestem mari.
21 Sep 2020