Georgiana Minzat - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg ca să fac bine!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt Georgiana, nu sunt cea mai bună alergătoare dar îmi place să alerg.  

Lucrez în corporație, full-time, însă în timpul liber cel mai mult îmi place să fiu activă. Sau să citesc. A doua activitate m-a făcut să descopăr că în acest an Maratonul Raiffeisen Bank București se va desfășura virtual, însă cei de la Hospice Casa Speranței continuă să ofere un ajutor cât se poate de real celor aflați într-o luptă continuă cu durerea. 

Astfel, am decis să mă înscriu și să alerg 15 km pentru adulții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin.    

Fiecare donație a voastră, fiecare like sau share ajută misiunea dificilă a celor de la Hospice de a aduce bucurie și sprijin în viața celor vulnerabili, pe care nu trebuie să-i uităm în izolare.
Îmi doresc să cred că noi putem face parte din schimbarea în bine pe care ne-o dorim, astăzi și în fiecare zi. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!