Camelia Raducu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fii bun de cate ori se poate. Și întotdeauna se poate!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna tuturor, weekend-ul acesta alerg pentru EI, adulți și copii de la HODPICE Casa Speranței. Îmi doresc tare mult sa fiu de ajutor, așa că voi alerga 20 km, cursa la care m-am înscris. Voi in schimb puteți face o donație și să ne bucurăm împreună de o lume mai buna.

 

Facem bine în pași de alergare! Va mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!