Antonela Sofia Barbu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

,, Există speranță pentru toată lumea. Speranța este cea care pune lumea în mișcare.” – Paul Auster

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 26- 27 septembrie am decis să pun lumea în mișcare și să alerg pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a 12a ediție a crosului Aleargă TU pentru EI.
EI au nevoie mai mult ca niciodată să le fim sprijin împreună! Este un an dificil pentru noi toți, dar pentru pacienții cu boli grave, cei mai vulnerabili la o posibilă infectare cu virusul COVID-19, pericolul este cu atât mai amenințător. 
Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni și  am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături. 
Împreună putem face mai mult bine! EU promit să alerg kilometri cursei la care m-am înscris și să vă amintesc, cât de des pot, de posibilitatea ca voi să faceți o donație pentru HOSPICE Casa Speranței, aici.
Împreună cu ceilalți alergători și alți donatori ca tine putem reuși să strângem suma necesară pentru 650 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 
Dacă doriți să îmi fiți alături în această alergare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună, pentru EI.
Alerg pentru SPERANȚĂ și acesta ar putea fi cel mai frumos cadou pe care îl pot dărui cu sprijinul vostru, al tuturor, celor care au nevoie de acest sentiment de încredere. 

 

Vă mulțumesc!” 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

25 Sep 2020
24 Sep 2020
Mult succes in lucruri bune!
23 Sep 2020