Omar Hamod - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei

183 RON Donatii stranse
18.308% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis să alerg pentru pacienții și copiii de la Hospice Casa Speranței pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie mai mult ca niciodată. A fost un an al încercărilor, în care fiecare dintre noi a învățat să își respecte aproapele și să poarte de grijă altora mult mai mult decât până acum. Haideți să ajutăm pacienții care suferă de boli cronice grave să treacă și ei cu bine de această perioadă. Împreună putem strângem suma necesară pentru 650 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților și multe alte lucruri care să le ofere cel mai prețios dar - sănătatea. Așadar, am luat inițiativa de a alerga la crosul Hospice și de a vă încuraja să donați prin intermediul platformei Galantom, pentru a contribui împreună pentru această cauză. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

4 Donatii

Anonymous

50 RON
27 Sep 2020

An admirer

53 RON
Well done, Omar! x
23 Sep 2020

Anonymous

30 RON
23 Sep 2020

Anonymous

50 RON
23 Sep 2020