Valentin-Daniel Hîncu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, Campionule!

Mă numesc Hîncu Valentin-Daniel,iar pasiunea mea este să alerg. De asemenea, îmi face plăcere să ofer un ajutor cât de mic, în schimbul unui zâmbet pe chipul celor de lângă mine.

Așadar, anul acesta voi participa la crosul “Alearga TU pentru EL”, dedicate persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă.  Sunt sigur că și tu ești una dintre persoanele care face lumea fericită, și din acest motiv m-am gândit să te invit să contribui alături de mine în această luptă. Eu mă înscriu în competiție, iar tu, în schimb,vei face o donațiepentru ca eu să pot finaliza cursa la care m-am inscris. Astfel, vom reuși să susținem HOSPICE Casa Speranței să rămână în continuare un sprijin real pentru persoanele care luptă în fiecare zi cu durerea.

Împreună sunt sigur că vom reuși să îi susținem pe acești eroi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

10 Donatii

Anonymous

75 RON
28 Sep 2020

Anonymous

75 RON
Felicitări!!’ Ești un baiat de toată isprava!
26 Sep 2020

Anonymous

70 RON
15km today
26 Sep 2020
Succes!
25 Sep 2020
25 Sep 2020
25 Sep 2020
Fraaa, multă bafta ! Ești cel mai bun!
25 Sep 2020

Anonymous

30 RON
Bravo
25 Sep 2020
24 Sep 2020

Hincu Ramona

75 RON
Este important sa ii susținem pe cei care au nevoie și să îi ajutăm prin gesturi cat de mici. Sperăm că ajutorul nostru sa le fie de folos oamenilor de la Hospice.
23 Sep 2020