Cristina Diaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei

785 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 26- 27 septembrie 2020 am decis să alerg pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a 12a ediție a crosului Aleargă TU pentru EI.
EI au nevoie mai mult ca niciodată să le fim sprijin împreună! Este un an dificil pentru noi toți, dar pentru pacienții cu boli grave, cei mai vulnerabili la o posibilă infectare cu virusul COVID-19, pericolul este cu atât mai amenințător. 
Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni și am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături. 
Împreună putem face mai mult bine! EU promit să alerg kilometrii cursei la care m-am înscris și să vă amintesc, cât de des pot, de posibilitatea ca voi să faceți o donație pentru HOSPICE Casa Speranței, aici.
Împreună cu ceilalți alergători și alți donatori ca tine putem reuși să strângem suma necesară pentru 650 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 
Dacă doriți să îmi fiți alături în această alergare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreuna, pentru EI.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

10 Donatii

Anonymous

75 RON
27 Sep 2020
Cu gandul la Dana, Ana si Leti... De care ne e tare dor si ne va fi mereu!
27 Sep 2020

Alice

50 RON
27 Sep 2020

Anonim

150 RON
Suntem mândri de tine!
26 Sep 2020

Adi

50 RON
Aleargă si faci bine!
26 Sep 2020

Anonymous

50 RON
26 Sep 2020

Anonymous

150 RON
Mult spor si succes la maraton! go get'em!
26 Sep 2020

Anonymous

50 RON
Felicitări!
26 Sep 2020

Anonymous

30 RON
Mult succes!!
26 Sep 2020

Anonymous

30 RON
26 Sep 2020