Fabian Minescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru EI, alerg pentru că merită – merită să zambească, să fie fericiți, merită să se bucure de viață.

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 26-27 Septembrie alerg pentru EI, alerg pentru că merită – merită să zambească, să fie fericiți, merită să se bucure de viață.

Începând cu acest prim maraton al meu, mi-am propous să susțin toate concursurile de genul.
Voi alerga atâta timp cât mă țin picioarele, atâta timp cât am să pot, voi alerga pentru o cauză care are nevoie și merită acest lucru.

Cu această ocazie, te invit pe tine/pe voi să vă alăturați mie, fizic și/sau financiar cu o donație.


Mulțumesc frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

Bravo !! :)
25 Sep 2020
25 Sep 2020
23 Sep 2020