Anamaria Dumitriu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Speranța! Fii și tu galantOM!

155 RON Donatii stranse
77.5% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu pot sa fac tot binele din lume dar lumea are nevoie de tot binele pe care îl pot face! 

În weekend-ul 26- 27 septembrie am decis să alerg pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței. 

Împreună cu ceilalți alergători și alți donatori ca tine putem reuși să strângem suma necesară pentru 650 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 

Haideti sa fim oameni și sa facem fapte bune împreună.. ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

Succes 🙏
27 Sep 2020

Anonymous

75 RON
25 Sep 2020

Anonymous

30 RON
Succes!
24 Sep 2020