Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE!

515 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este un an atipic pentru toți. 

Viața ni se schimbă în moduri în care nu ne-am fi putut gândi. Un lucru rămâne însă la fel - grija noastră pentru cei ce au cea mai mare nevoie. 

In Octombrie îmbrăcăm din nou tricourile Team Hospice și alergăm cu sufletul. Fii alături de noi în încercarea de a oferi prezent și speranță.  

Oferă timp și zâmbete copiilor și adulților de la Hospice Casa Speranței. Poți ajuta printr-o donație, accesând link-ul de mai jos.  

Mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

6 Donatii

Teodor Balasel

150 RON
19 Oct 2020

Liana Ștefan

50 RON
18 Oct 2020

Claudia

75 RON
La mulți ani, Draga mea! Sunt impresionata de gestul tău! Te pup și te imbratisez!!! 💐 Dumnezeu sa-i ocrotească!
18 Oct 2020

Anonymous

100 RON
17 Oct 2020
Te imbratisez cu drag si multa bafta maine 👏❤️🌹
16 Oct 2020
IMPREUNA PENTRU TOTI COPII ... toti sunt egali! EGALITATE SI SUFLET MARE PENTRU TOTI!!
10 Oct 2020