Ștefania Ferchedău - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru sănătate

925 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred că avem cu toții oameni apropiați, în familie și prieteni sau cunoscuți care duc o luptă grea în viața lor. Uneori facem tot ce putem ca să îi ajutăm, dar nu întotdeauna știm cum să o facem mai bine sau cum să vorbim mai înțelept cu ei.

Hospice face exact aceste lucruri pentru mulți oameni, iar la maratonul din acest an alerg pentru ca acest ajutor să poată ajunge la cine are nevoie.

Cred că în acest moment este nevoie de sprijinul nostru pentru aceia dintre noi pentru care viața este chiar și mai grea în pandemie, iar gîndurile și eforturile noastre trebuie să ajungă acolo unde este nevoie.

Alergarea este unul din lucrurile de care mă bucur cel mai mult în viață, mulțumesc din suflet pentru sprijinul tuturor.

Cu drag, Ștefania

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

9 Donatii

11 Oct 2020
Multumim Stefania!
09 Oct 2020
Bravo, Ștef, că faci asta!
08 Oct 2020

Anonymous

150 RON
08 Oct 2020

Anonymous

100 RON
08 Oct 2020

Anonymous

75 RON
05 Oct 2020

Raluca

75 RON
Run, Ștefania, run! <3
05 Oct 2020

Anonymous

100 RON
05 Oct 2020

Anonymous

50 RON
30 Sep 2020