Alexandra Stancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru EI

11 RON Donatii stranse
2.2% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toții traversăm în aceste zile momente grele, momente de cumpăna care au rolul de a ne apropia și mai mult ca oameni.

Istoria ne-a demonstrat că omenirea trebuie să o ia de la capăt indiferent de circumstanțe, să se readapteze și să înfrunte provocările. Așa că:

În data de 26-27 Septembrie 2020 voi alerga pentru pacienții copii și adulți cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței.

În ultimul sfârșit de săptămână din Septembrie al anului 2020, EU ALERG PENTRU EI. Dacă doriți să îmi fiți alături, puteți face o donație oricât de mică pentru a-i ajuta. 

“Unde este binefacere și iubire, acolo este și Dumnezeu!” 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

1 Donatii

Sunt alături de tine!
05 Oct 2020