Alexandra Gociu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice!

705 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!  

Sunt Alexandra si in perioada 11-18 Octombrie voi alerga 10km in cadrul Maratonului Raiffeisen Bucuresti pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.  

Ma puteti sustine prin donatii apasand butonul “Vreau sa fac o donatie”, orice suma ajuta enorm si va fi donata automat catre HOSPICE.  

Mersi mult,

Alexandra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

11 Donatii

Hai Alexandra !
18 Oct 2020

Anca

30 RON
Bravo si succes!
14 Oct 2020
08 Oct 2020
Mult success!
06 Oct 2020
Keep up the good work
02 Oct 2020
Go, go, go! Congrats for your initiative!
01 Oct 2020
Sa pui o poză după maraton
01 Oct 2020
30 Sep 2020
Go go go
28 Sep 2020

Catalina Petrescu

75 RON
Bravo Alexandra pentru initiativa!
28 Sep 2020