Vasilica Calin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu alerg , tu donezi pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE și împreună putem schimba vieți !

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intru și eu în această competiție cu speranța și convingerea că voi reuși cu ajutorul vostru să strâng suma de 500 ron pentru a sprijini îngrijirea pacienților cu boli incurabile de către HOSPICE Casa Speranței .

Alergarea mea de rutină se termină undeva la o distanță de 7-10 km însă în această competiție am ales provocarea de a finaliza un traseu de 15 km .

Sunt optimistă că voi reuși :). Mă susțineți și voi ?

Mulțumesc tuturor! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

Anonymous

100 RON
12 Oct 2020
Succes, Vali!
12 Oct 2020

Anonymous

50 RON
01 Oct 2020

Calin Mihai

50 RON
01 Oct 2020
100 RON
Bravo!
01 Oct 2020

Anonymous

100 RON
29 Sep 2020
28 Sep 2020

Catalin

30 RON
28 Sep 2020