München läuft für Hospiz/ Munich runs for HOSPICE

 

Maria Geis Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,780 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Maria Geis und Elias Klemm

München läuft für Hospiz

Wir laufen jeden Schritt beim Kinderlauf und beim Halbmarathon, damit mehr Kinder und Erwachsene, die an unheilbaren Krankheiten leiden, Hilfe vom Hospiz „Haus der Hoffnung“ erhalten.

Danke für jede Unterstützung!

Munich runs for HOSPICE

We run each step of the children's race and the half marathon, so that more children and adults who suffer from incurable diseases, receives help from the HOSPICE Casa Sperantei( "House of Hope").

Thank you for your support!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

11 Donații

150 RON
Michele wünscht euch viel Spaß
27 Sep 2015
150 RON
Michaela Merz und ihre Familie unterstützen dich gerne bei deinem Lauf für das Hospiz
20 Sep 2015
100 RON
Andrea und Joost wünschen dir eine schöne Zeit in Bukarest und einen erfolgreichen Lauf
20 Sep 2015
500 RON
Martin wünscht dir einen guten Lauf zum Wohl der Hospizkinder
20 Sep 2015
Marianne und Albert Graf wünschen Dir viel Spaß und Erfolg beim Lauf und unterstützen Dich gerne bei Deiner Spendenaktion für das Hospiz.
15 Sep 2015
Elfriede Karmann aus dem Norden unterstützt Dich bei einem erfolgreichen Lauf für das Hospiz!
15 Sep 2015
Viel Erfolg liebe Maria!
14 Sep 2015
10 Sep 2015
06 Sep 2015
05 Sep 2015
Super Maria, dass Du uns zum Marathon in Bukarest besuchen kommst und auch noch mitläufst! Viel Spass beim Kennenlernen der Stadt und eine gute Zeit wünsche ich Dir!
30 Aug 2015
Maria Geis : Fundația HOSPICE Casa Speranței
München läuft für Hospiz/ Munich runs for HOSPICE