Gabriela Ungureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru Hospice Casa Sperantei!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hospice reprezinta locul de la poarta Raiului, unde un copil cu o boala incurabila poate sa aiba aproape familia in orice moment, primeste exact doza de

Morfina de care are nevoie ca sa nu mai sufere de durere, primeste toata atentia si sprijinul medicilor si al asistentilor.

 

Toate acestea, conteaza enorm pentru bolnav si apartinatori.

 

Ca de fiecare data, va rog sa imi imi fiti alaturi.

Puterea lui IMPREUNA este magica.

Las link-ul mai jos pentru cei care vor sa doneze.

 

Sa punem suflet mai des in ceea ce facem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

4 Donatii

Anonymous

200 RON
Sanatate tururor! Bafta Gabrielei!
14 Oct 2020

Anonymous

50 RON
Felicitări pentru tot ce faci,iubita mea!Baftă!!
07 Oct 2020
06 Oct 2020

Anonymous

150 RON
Multa sanatate tuturor! Succes alergatoarei!
06 Oct 2020