Simona Wist - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru EI: pacienții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE

290 RON Donatii stranse
58% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viața nu are preț, dar fiecare donație contează pentru EI. Alege să te implici și TU, pentru că ajutorul tău poate îmbunătăți viața celor care au atât de multă nevoie de NOI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

4 Donatii

Anonymous

75 RON
14 Oct 2020

Anonymous

150 RON
14 Oct 2020

DDY

15 RON
13 Oct 2020

Anonymous

50 RON
07 Oct 2020