Brigita-Miriam Muresan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru a sustine pacientii ingrijiti cu drag de echipa dedicata Hospice❤️

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te invit sa le fi si tu aproape adultilor si copiilor cu boli incurabile, prin rugaciune si prin caritate, sprijinind impreuna asociatia HOSPICE ce ofera servicii gratuite de ingrijire paliativa.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

3 Donatii

13 Oct 2020

Beatrice Mureșan

30 RON
Mult respect pentru toți aceia care fac munca voluntara pentru cei aflați în nevoie.
08 Oct 2020
08 Oct 2020