Eugen Doroga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE!!!

525 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu alerg din plăcere, iar când aceasta poate contribui la o viata mai bună pentru cei din jurul meu nu ezit sa ma implic. Sper sa te implici și tu făcând o donație ptr aceasta cauza.    Eu voi alerga 10 km, tu poți dona cat vrei.    Mulțumesc în numele celor care au nevoie de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

6 Donatii

150 RON
19 Oct 2020

Claudia Claudia

50 RON
Felicitari!🤗
19 Oct 2020
Mult succes, Eugen! Ești omul pe care te poți baza întotdeauna!(te-a cam prins microbul!)🏃‍♂️👏🌈
18 Oct 2020

Anonymous

75 RON
Ptr o cauza mobila. Doamne ajuta!
18 Oct 2020
Felicitari pentru initiativa!
18 Oct 2020
Succes!
15 Oct 2020