Alexandru Monea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE, alerg pentru VIAȚĂ

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

DONEAZĂ PENTRU SPERANȚĂ


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

Anonymous

35 RON
Cate putin de la fiecare, se face mult pentru ei!
16 Oct 2020
Pentru o societate sănătoasă!!!
16 Oct 2020

Anonymous

30 RON
15 Oct 2020
15 Oct 2020
150 RON
Sa fie cu folos!
14 Oct 2020

FARAON DRAGOȘ

50 RON
14 Oct 2020

Anonymous

55 RON
14 Oct 2020
Spunem prea des "Nu am timp! ", fara sa ne gandim ca sunt oameni, mari si mici, care chiar nu mai au timp.... Nu putem opri timpul, dar putem sa-i ajutam ! Doneaza si tu!
14 Oct 2020