Sebastian Andrei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un pas mic pentru noi, o șansă mare pentru alții

195 RON Donatii stranse
39% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Sunt Sebi și în această perioadă vreau să-mi dedic timpul Fundației HOSPICE Casa Speranței care are ca scop asigurarea îngrijirii paliative a pacienților cu boli incurabile din țara noastră.

Pentru mine alergatul este un hobby încă din liceu și aceasta este ocazia de a-l practica pentru o cauză infinit mai bună ce va ajuta un număr mult mai mare de oameni. Îmi propun să particip la Semimaratonul (21.097 km) din cadrul competiției, această distanță ridicându-se la nivelul meu actual.

Acestea fiind spuse, și tu poți ajuta această cauză prin intermediul unei donații – suma rămâne la alegerea ta. Puțin cu puțin se face mult.

Nu în ultimul rând, te invit să participi în cadrul maratonului pentru HOSPICE sau pentru orice altă cauză în care crezi. E un prilej bun și sigur de a ne ajuta comunitatea în această perioadă neobișnuită.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

Anonymous

75 RON
21 Oct 2020
30 RON
15 Oct 2020

A. H.

30 RON
14 Oct 2020

Catastasys

30 RON
14 Oct 2020
14 Oct 2020