Florin-Andrei Rusu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE

295 RON Donatii stranse
59% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare şi bine ai venit pe pagina mea de galantom.

Anul acesta voi participa virtual la cursa "Aleargă cât poți” si o sa încerc să alerg cât pot sau macar 5Km :).

Voi face acest lucru din București şi ca să fac lucrurile mai interesante pentru fiecare 100 RON strânşi pe pagina Galantom voi da share pe facebook unei poze amuzante cu mine.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

Scoate toate pozele
20 Oct 2020

Lucaci Alexandru

100 RON
19 Oct 2020

Anonymous

75 RON
19 Oct 2020

Anonymous

20 RON
18 Oct 2020

Anonymous

50 RON
18 Oct 2020