Alerg pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE

 

Florin-Andrei Rusu Fundația HOSPICE Casa Speranței

59% Complete
295 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare şi bine ai venit pe pagina mea de galantom.

Anul acesta voi participa virtual la cursa "Aleargă cât poți” si o sa încerc să alerg cât pot sau macar 5Km :).

Voi face acest lucru din București şi ca să fac lucrurile mai interesante pentru fiecare 100 RON strânşi pe pagina Galantom voi da share pe facebook unei poze amuzante cu mine.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

5 Donații

Scoate toate pozele
20 Oct 2020

Lucaci Alexandru

100 RON
19 Oct 2020

Anonymous

75 RON
19 Oct 2020

Anonymous

20 RON
18 Oct 2020

Anonymous

50 RON
18 Oct 2020