Flavia Caitas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru pacientii ingrijiti de Fundatia Hospice Casa Sperantei

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

  Buna! Sunt Flavia si impreuna cu prietenul meu, va provoc sa facem bine, chiar si in aceste vremuri neobisnuite.         

Anul trecut, de Craciun, unul dintre parintii copiiilor de la Hospice pe care am fost sa ii vizitam, ne-a spus cu tristete ca ne multumeste ca am venit si ne roaga sa mai venim si in restul anului, pentru ca 'de Craciun vin toti, iar apoi, in restul anului, nu mai vine nimeni'.        

Din pacate, nu ne-am mai putut intoarce la copiii de la centru din cauza contextului actual, asa ca, vrem sa le fim alaturi macar cu cateva donatii, impreuna.  Din donatiile pe care le vom strange impreuna, le putem asigura o parte din tratamentul necesar copiilor si adultilor care sufera de cancer si alte afectiuni grave.         

Noi ne-am gandit sa facem macar putin bine in pasi de alergare, asa ca participam la semi-maratonul Bucuresti, editia virtuala. Vom incerca sa alergam 21 de km si va incurajam sa ne sustineti direct prin donatii catre Hospice,pe link-ul de mai jos. Astfel, vom arata ca, chiar si in vremuri atat de neobisnuite, suntem impreuna si le putem fi alaturi oamenilor care au cea mai mare nevoie de noi! Va multumesc!           

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

12 Donatii

Anonymous

100 RON
22 Oct 2020
21 Oct 2020

Anonymous

50 RON
21 Oct 2020

Anonymous

110 RON
21 Oct 2020
Tuturor celor care sustin activitatile si beneficiarii asociatiei Hospice Casa Sperantei,multumiri.💐
18 Oct 2020
18 Oct 2020
18 Oct 2020
Go, go, go, Flavia! <3
18 Oct 2020

Anonymous

150 RON
Bafta si multe felicitari pentru initiativa!
18 Oct 2020

Anonymous

150 RON
17 Oct 2020

Anonymous

15 RON
17 Oct 2020
150 RON
17 Oct 2020