Péter Dragomir - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg, pentru că sunt atât de norocos că o pot face nu doar pentru mine, ci și pentru alții….

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg, deoarece sunt într-atât de norocos, încât o pot face. Nu doar pentru mine însumi, ci și pentru alții….

Mă numesc Dragomir Péter. Sunt tată, soț, prieten, membru de familie, coleg de muncă și - nu în ultimul rând - iubitor al sporturilor.

Știu că nu toată lumea e la fel de norocoasă ca mine. Mulți dintre noi, fie că sunt prieteni, apropiați sau membri de familie, suferă de boli incurabile. Lupta continuă cu boala este parte a vieții lor de zi cu zi. Mai mult decât atât, pentru ei, această luptă reprezintă însâși normalitatea vieții.

Spre deosebire de noi, oameni sănătoși, oameni norocoși, ei nu pot spune niciodată “m-am răzgândit”, “mai bine trag un pui de somn”, “sunt obosit”, “renunț”, “acum nu am chef”.  Pentru ei, propoziții de genul acesta, pur și simplu, nu descriu opțiuni viabile.

Iată motivele principale pentru care am decis să mă alătur inițiativei #TeamHospice. Voi încărca track-ul, dovada alergării mele, sub această postare, până la finalul săptămânii în curs.

Totodată, doresc să vă invit să vă alăturați și voi gestului meu simbolic cu contribuțiile voastre financiare menite să susțină sistemul de îngrijire gratuită a bolnavilor. Să le aducem o rază de speranță celor care au cea mai mare nevoie de ea: copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă.

 

Aveți posibilitatea să donați până la sfârșitul zilei de duminică, 25 octombrie, accesând linkul: https://hospice.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=16293

 

Motto: Atunci când devii capabil să-ți ajuți semenii, această „capacitate” încetează să fie o simplă capacitate, și devine o responsabilitate. (Adelle Davis)

 

Vă mulțumesc frumos!

 

Futok, mert vagyok annyira szerencsés, hogy megtehetem nem csak magamért, hanem másokért is...

Dragomir Péter vagyok: apa, férj, rokon, barát, munkatárs, és, nem utolsó sorban, sportkedvelő. De tudom, nem mindenki ennyire szerencsés, mint én. Sokan közülünk, vagy családtagjaink, barátaink közül gyógyíthatlan betegségekkel küzdenek, és így élnek egy másféle „teljes” életet. Számukra és gondozóik számára a "meggondoltam magam", "inkább aluszom egy jót", a "most nincs kedvem", "elfáradtam" és "feladom" lehetősegek nem opciók. Ezért döntöttem úgy, hogy futásommal csatlakozom a #TeamHospice -hoz. A futásom bizonyitékát, a bejegyzés alá kommentben fogom feltűntetni e hét végéig.

Ha támogatnátok a Hospice, pénzbeli adományra lehetőség van vasárnapig, október 25-ig, az alábbi link alatt.

Motto: Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a "képesség" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik. (Adelle Davis)

Köszönöm szépen!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

11 Donatii

26 Oct 2020

M R J

50 RON
26 Oct 2020
26 Oct 2020
Hajrá Peti!
26 Oct 2020
24 Oct 2020
Köszönöm a kitartásod, az inspirációt és a sok bátorítást!
23 Oct 2020
Hajrá
23 Oct 2020

Anonymous

100 RON
👏🏃‍♂️
23 Oct 2020

Anonymous

50 RON
23 Oct 2020

Tibi es Hanna

50 RON
😊🙏🏻
23 Oct 2020
👏 🙏
22 Oct 2020