Sunt sportiv Galantom pentru Team Hospice

 

Eva-Nicoleta Burdușel Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am descoperit pasiunea pentru sport datorită unui GalantOM antrenat în România și am învățat că în comunitatea amatorilor de sport, mișcarea și faptele bune reprezintă un combo perfect. Practicarea unui sport - în sală sau în natură - ne îmbunătățește starea de sănătate, imunitatea, vitalitatea și, desigur, ne menține zâmbetul solar pe chip.

Participarea la competiții înseamnă să faci parte dintr-o comunitate de oameni senini, activi, cu suflet frumos, pregătiți să își depășească propriile limite și simultan ajutându-și coechipierii sau competitorii în momentele dificile. Vă îndemn să activăm spiritul de echipă!

Sportul ne învață să fim atenți la semnalele pe care ni le transmitem corpul în timpul antrenamentelor. Haideți să acordăm grijă, timp, energie și semenilor noștri în suferință cărora le putem aduce un zîmbet pe chip prin efortul nostru în alergare sau pedalare și bunăvoința de a le fi alături cu un gând bun și de a face cunoscută cauza lor. Comunitatea înseamnă comuniune prin mișcare.

Vă mulțumesc și vă încurajez să îmbinați sportul cu bunătatea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Eva-Nicoleta Burdușel : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Sunt sportiv Galantom pentru Team Hospice