Andreea Streșină - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou! Îmi dăruiesc ziua de naștere!

740 RON Donatii stranse
74% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul 2020 e anul pe care l-am dedicat Fundației Hospice Casa Speranței cât de mult s-a putut.

Mă bucur să fac parte din #TeamHOSPICE din nou și să îmi dăruiesc ziua de naștere pacienților cu boli incurabile îngrijiți de Hospice!

Anul acesta e unul cu atât mai diferit pentru ei și au nevoie de susținerea noastră continuă!

Mi-ar plăcea ca orice urare sau cadou gândite pentru mine să se transforme într-o donație pentru EI. Îi poți susține și tu apăsând butonul Vreau să facdonație: suma predefinită se poate modifica cu orice sumă dorești tu, orice leu contează!

Luna noiembrie e luna mea, cum îmi place mie să spun, sărbătoresc în 4, în 8 și în 30, ai timp toată luna să îmi faci urările printr-o donație.

Eu am setat o sumă orientativă, dar mi-aș dori să strângem cât mai mult, puțin câte puțin putem face atât de mult(e) Împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrățișez! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

09 Nov 2020

Anonymous

50 RON
05 Nov 2020
La mulți ani!!!! Un pas mic, pentru o cauză mare!
05 Nov 2020
04 Nov 2020

Horia

100 RON
Cu tot dragul din lume... atât pentru tine, cât și pentru a mea slăbiciune numită Hospice! Să fii sănătoasă și ancorată mereu în calea pe care mergi astăzi, lăsând urme adânci! 💐
04 Nov 2020

Anonymous

150 RON
03 Nov 2020

Raluca Jiga,

30 RON
31 Oct 2020
31 Oct 2020
Cu drag si multă apreciere!
31 Oct 2020