Fundraising is an extreme sport!

 

C&C Department Fundația HOSPICE Casa Speranței

93.8% Complete
4,690 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Since 1992, HOSPICE Casa Sperantei has offered palliative health care services free of charge, to children and adults with incurable diseases.

 Since 2006, C&C Romania has gained a reputation for Champions and Commitment.

And since 2011, Oracle Romania and Credit & Collections department have constantly supported HOSPICE, priding ourselves for caring, valuing every moment of life and helping those less fortunate than us. We have proved that by being united, we can bring joy and hope for those who need them the most.

In that spirit, 27 C&C athletes will run a total of 139.1 km on the 4th of October 2015 for HOSPICE Casa Sperantei.  So let’s congratulate our runners by donating to HOSPICE Casa Sperantei, proving once again our commitment to the society. 

 

Adriana Otilia Dumitru

Alexandra Badita

Alexandra Chitu

Alexandra Ivan

Alexandra-Lavinia Sirbu

Alina Stefan

Alina Stroi

Ana-Maria Ciurea

Andreea Stanciu

Andrei Stefancu

Bianca Tudor

Cristina Cristea

Daniel Mindirigiu

Diana Salim

Dragos Plescan

Emanuel Mitrofan

Georgiana Darie

Iacob Talker

Ioana Cindea

Luiza Cojocaru

Madalina Filipoiu.

Mariana Postolache

Oana-Maria Gogosanu

Raluca Ifrim

Ramona Neicu

Rozalia Cojocaru

Teodora Stefanescu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

15 Donații

13 Oct 2015
09 Oct 2015
08 Oct 2015
08 Oct 2015
Regret cu tot sufletul ca nu am mai putut participa la maraton insa cu toate acestea as vrea sa imi arat sustinerea in continuare. Respect atat fundatia cat si principiile pe care se bazeaza. Anul viitor garantat ne vom intalni si pe traseu cu zambete pe buze.
08 Oct 2015
08 Oct 2015
-
08 Oct 2015
08 Oct 2015
08 Oct 2015
21 Sep 2015
16 Sep 2015
15 Sep 2015
14 Sep 2015
14 Sep 2015
14 Sep 2015
C&C Department : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Fundraising is an extreme sport!