Liliana Văduva - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Împreună suntem mai buni!

789 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere parintilor mei care au fost ajutati pana in ultima clipa de oamenii minunati din aceasta asociatie.

In acest fel imi pot arata si eu un pic recunostinta fata de ei.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

11 Donatii

LA MULȚI ANI, Lilișor!! Îți doresc din suflet multă sănătate! Te pup, cu drag și ... să te faci bine cât mai repede.
27 Nov 2020
La multi ani Lili... Sa ai o zi frumoasa...
27 Nov 2020
La multi aaaaani!!
27 Nov 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani! 😁
25 Nov 2020
Fericirea nu scade niciodată atunci cind e împărtășită...
25 Nov 2020
25 Nov 2020

Alex

50 RON
La multi ani! :)
25 Nov 2020
De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani sanatosi prietena draga !
25 Nov 2020

marilela ilinca

50 RON
Imi place initiativa. La multi ani !
08 Nov 2020
Multumim si sa ai parte de multi ani frumosi!
06 Nov 2020

Anonymous

50 RON
05 Nov 2020