Mihai Manescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cadouri pentru pacienţii de la HOSPICE

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca mai toată lumea, anul acesta îmi serbez ziua de naştere acasă. Eu în 2020 am primit deja cadouri faine: am trecut cu bine peste o operaţie pe creier, COVID-ul m-a ocolit deocamdată şi pe mine dar şi pe cei dragi (mă rog… parţial) şi am filmat “Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie”, un proiect caritabil dedicat HOSPICE în care am investit foarte mult suflet şi care deşi părea imposibil de făcut… acum e la montaj şi va fi pe marile ecrane în 2021 (sunt sigur de asta).

Cum ne aflăm în plină pandemie şi nu pot să vă dau de băut în oraş, e clar că nici voi nu-mi veţi putea face cadouri. Aşa că vă propun un challenge: voi transformaţi cadourile în donaţii pentru pacienţii de la HOSPICE Casa Speranţei şi eu vă fac cinste când o să ne putem relua viaţa socială.

Ce ziceţi? Game on?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

La multi ani fericiti si sanatosi!
06 Dec 2020
05 Dec 2020
300 RON
La mulți ani Mihai! Sa fii sănătos și sa poți oferi in continuare tot atâta nemarginita bucurie pe cât iti doresc și tie! Te imbratisez și sper sa ne revedem cât mai curând!
05 Dec 2020
05 Dec 2020
La multi ani, sa poti aduce multe momente fericite celor care au nevoie.
05 Dec 2020

STC

150 RON
Iți doresc să ai inspirație și putere să faci bine în continuare!
05 Dec 2020