Cel mai frumos cadou

 

Ana Dinescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,380 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pacienții de la HOSPICE ne motivează să privim cu optimism înainte și să ne depășim limitele. Dragi prieteni și anul acesta am decis să-mi donez ziua de naștere celor care au mai multă nevoie decât mine de cadouri și bucurii: copiii și adulții beneficiari de la HOSPICE Casa Speranței.

Poveștile de la HOSPICE sunt povești despre reziliență, demnitate, curaj și mai ales speranță, iar acest lucru este posibil doar datorită celor care se implică și susțin cauza îngrijirii paliative. Iar dacă bunătatea (sau pierderea ei) și implicarea țin mai mult de o alegere și mai puțin de o întâmplare, un diagnostic greu și pierderea demnității nu sunt o alegere. HOSPICE este, însă, acel loc în care demnitatea mai are o șansă dacă oamenii buni se implică.

Așadar, dragi prieteni, anul acesta primesc cu drag urări și îmbrățișări. Dar vă rog să transformați cadourile în donații, fiecare donație se traduce în îngrijire gratuită pentru pacienții HOSPICE.

Hai să facem bine împreună, orice sumă contează!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani, om minunat!
31 Dec 2020

Anonymous

30 RON
31 Dec 2020
La multi ani, Ana!
31 Dec 2020
150 RON
31 Dec 2020
La multi Ana, fiinta minunata!!
30 Dec 2020
La mulți ani Ana!
28 Dec 2020

Roxana Melnicu

75 RON
La multi ani, om bun și frumos! Cele bune sa se adune!
21 Dec 2020
Sa ne traiesti la multi ani!
21 Dec 2020

Catalina S

75 RON
La mulți ani, Ana! un mic gest și din partea mea 🤗
21 Dec 2020
Toate cele bune sa se adune si sa iti fie bineeee! La multi ani cu bucurii si dorinte implinite! ❤️
21 Dec 2020

Sorin Preda

350 RON
La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa si sa continui tot asa munca extraordina pe care o faci la Hospice!
21 Dec 2020