Marius Chelmea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dar din dar pentru pacienții HOSPICE

655 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Despre mine și despre de ce vreau să fac asta, nu știu ce să scriu, nu am inspirație :). ..Poate pentru că facem parte dintr-o comunitate și ar trebui să ne ajutăm tot timpul nu doar la ocazii speciale, să ne aducem aminte de ceilalți și de ce reprezintă ei.  Să nu uităm niciodată cine suntem și că plecăm de aici cu nimic, doar cu liniștea sufleteasca. Trebuie să îi facem pe ceilalți să nu simtă lipsurile și neajunsurile vieții, mai ales în aceste timpuri. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

Anonymous

30 RON
18 Dec 2020

Anonymous

50 RON
Sto lat! 💙💛❤️
16 Dec 2020

Anonymous

150 RON
16 Dec 2020
13 Dec 2020

Vasi

50 RON
12 Dec 2020

AndraMadalina Alexe

75 RON
10 Dec 2020

Anonymous

100 RON
10 Dec 2020

Anonymous

100 RON
10 Dec 2020

Anonymous

50 RON
10 Dec 2020