Atena Mituca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,930 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aniversarea mi-am sărbătorit-o încă de mică alături de mulți prieteni, pentru că îmi făcea plăcere să adun împreună oamenii dragi cu care să celebrez încă un an de bucurii și de povești. Gestul a fost mereu unul egoist, pentru că doar eu eram cea cadorisită.

Începând cu anul acesta, mi-aș dori ca în ziua mea de sărbătoare apropiații mei și nu numai să sprijine o fundație locală excepțională, care oferă servicii de îngrijire paliativă pacienților oncologici - HOSPICE Casa Speranței. În aceste vremuri de criză sanitară națională, din ce în ce mai mulți pacienți cu afecțiuni neoplazice sunt și mai vulnerabili în spitale, așa că solicitarea serviciilor Fundației HOSPICE devine salvatoare.

Mi-aș dori să reușim să ne mobilizăm astfel încât Fundația HOSPICE să poată oferi în continuare mângâiere celor în suferință.

Vă mulțumesc.
Atena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

oana iftime

300 RON
05 Jan 2021
Donatie in numele Atenei Mituca, pentru a sustine ingrijirea pacientilor bolnavi de cancer, atat de afectati de pandemia cu SARS-CoV-2.
17 Dec 2020

Tudor C

500 RON
17 Dec 2020

Anonymous

105 RON
15 Dec 2020

Anonymous

150 RON
15 Dec 2020

Anonymous

300 RON
14 Dec 2020

Anonymous

30 RON
14 Dec 2020
14 Dec 2020