Cezarina Susu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Zile frumoase pentru pacienții Hospice Casa Speranței

1,255 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ianuarie împlinesc 41 de ani. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am: familia, prietenii, viața mea de zi cu zi. Nu aștept cadouri din partea nimănui, însă, dacă vrei să îmi transmiți mai mult decât un gând bun, poți să te alături cauzei pe care o susțin: zile frumoase pentru pacienții Hospice Casa Speranței. Donația ta poate fi cadoul pentru care îți mulțumesc și te îmbrățișez!

Cu drag,

Cezi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Valeria Bădoi

150 RON
La mulți ani!!!
05 Jan 2021

Anonymous

55 RON
Happy Birthday!
05 Jan 2021

Cristina Cris

150 RON
05 Jan 2021

Fil & Păsă

250 RON
04 Jan 2021
La cat mai multe gesturi nobile!
03 Jan 2021
150 RON
La multi ani!
01 Jan 2021
💝
31 Dec 2020

Anonymous

150 RON
Cado!
31 Dec 2020