Nadia Comanici - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Mână de la mână putem face o zi mai frumoasă și pentru altii

1,842 RON Donatii stranse
61.4% Complete
3,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum un an de zile mi-am ținut ziua de naștere, ca în fiecare an, alături de mulți prieteni. Anul acesta însă, acest lucru nu e posibil. Ce putem face totuși împreună, chiar și la distanță fizică e să ne apropiem sufletele și să ne gândim și la cei mai puțin norocoși decât noi.

Te invit să donezi din puținul sau din multul tău, atât cât te lasă buzunarul și inima, pentru cei de la Hospice Casa Speranței. Anul trecut, cancerul tatălui meu a recidivat, iar operația pe care trebuia să o facă, a fost amânată pentru că eram în stare de urgență. Din păcate, a fost amânată prea mult, și în câteva luni de zile, s-a stins din viată. Sunt convinsă că mulți alți pacienți cu cancer au fost victime colaterale ale pandemiei, nefiindu-le atât de facile operațiile sau tratamentele.

Tot ce pot zice, cu mâna pe inimă, este că ultimele sale zile au fost mai frumoase și cu mai puțină durere, datorită celor de la Hospice. N-am să uit cum doamna doctor a venit acasă, să-l vadă și a vorbit cu noi, ne-a explicat la ce să ne așteptăm. Ne-au pregătit si pe noi sufletește si cu curaj să îi fim alături până în ultimele momente. Dacă nu am fi avut parte de acele discuții cu cei de la Hospice, cred că o luam razna, să vezi un om drag, cum suferă de durere în fața ta și să nu știi ce să-i faci. Lui i-a pus un fel de branulă ca să îi putem administra noi intravenos calmantele, pe care altfel nu le-ar mai fi putut lua, fiindu-i greu să mănânce si să bea apă. Ne-au făcut o schemă de administrare și au mai venit în vizită. Pe lângă medicamentele în sine, si aparatura (pătură cu aer comprimat) cu care ne-au ajutat administrativ, vorbele bune și căldura cu care ne-au susținut, pentru toate astea le mulțumesc și mi-aș dori ca împreună să le putem da o mână de ajutor, să facă diferența si pentru alți bolnavi de cancer.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

Nadia

200 RON
02 Feb 2021

Elena

300 RON
02 Feb 2021

Anonymous

150 RON
27 Jan 2021

Emilia N

100 RON
La mulți ani!
24 Jan 2021

Anonymous

150 RON
24 Jan 2021

Anonymous

50 RON
24 Jan 2021

Laura Mutu

300 RON
Cu multa duioșie și urări de bine! La mulți ani!
23 Jan 2021

Anonymous

30 RON
Sa facem Rai din ce avem aici acum chiar langa noi! <3
22 Jan 2021

Anonymous

309 RON
22 Jan 2021

Narci

50 RON
La multe fapte bune, Nadia de nota 20! :*
21 Jan 2021

Anonymous

53 RON
21 Jan 2021
Impreună, pentru a face un bine.
21 Jan 2021