Andreea Militaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea, nu vreau cadou

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am mai scris despre Hospice si am alergat de cateva ori pentru ei, neavand neaparat un motiv personal, ci pentru ca m-a impresionat implicarea lor si ce misiune grea au. 

Tot pentru ei, am alergat la Transmaraton, adica pe Transfagarasan, 42km, 3000m diferenta de nivel. Am urcat si cobarat muntele de 2x......mi-am pierdut unghiile de la degetele mari, datorita presiunii, in timpul alergarii in panta. O prietena a fost foarte impresionata, m-a sunat sa ma felicite, mai ales ca mama ei fusese ingrijita la Hospice. Nu mi-am imaginat vreodata, ca ea va ajunge acolo! Nu avea cum!

Tanara, plina de viata, cu simtul umorului, genul ala de prieten la care te duci sa iti versi sufletul. In weekend, ieseam la masa sau la o cafea si ne uita D-zeu de vorba. Cu orele, efectiv! 

Este foarte greu sa descriu ce fac cei de la Hospice, pentru ca ei fac, ce spitalul sau familia nu mai pot si sunt alaturi de cei dragi noua, atunci cand se pregatesc sa plece din aceasta lume.  

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine si îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

350 RON
29 Jan 2021

Anonymous

50 RON
29 Jan 2021

Anonymous

300 RON
26 Jan 2021