Cel mai frumos cadou

 

Florin Necula Fundația HOSPICE Casa Speranței

84.205882352941% Complete
2,863 RON
Sumă strânsă
3,400 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Orice lucruri mici sau mari mi-aș dori pentru ziua mea, știu că cel mai important e să am timp.

Așa cum de timp au nevoie și micii sau marii pacienți de la HOSPICE Casa Speranței.

Despre asta va fi din nou cadoul pe care îl vreau anul ăsta. Voi o să donați și o să "cumpărați" timp pentru ei, pentru că asta e singurul cadou pe care îl vreau - să împart cu ei ceea ce vreau cel mai mult.

Anii trecuți am petrecut mult timp cu zeci dintre copiii cu probleme. N-o să vi le descriu aici, tot ce trebuie să știți e că, atunci când îi întâlnești, te întrebi imediat ce poți face pentru ei. Iar răspunsul e ăsta - au nevoie de timp.

Așadar, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

HOSPICE Casa Speranței are grijă de adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Zeci de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile și să rostogolim bulgărele faptelor bune. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, o zi în care să se bucure de copilărie.

Vă mulțumesc din timp.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

16 Donații

Anonymous

300 RON
Multa sanatate micilor si marilor pacienti, care vor castiga timp cu ajutorul tau! La multi ani, Florin!
20 Feb 2021

Anonymous

30 RON
20 Feb 2021
100 RON
La multi ani, Florinel! A mai trecut un an, sa fii sanatos, perseverent and lucky! 🤗
19 Feb 2021

Anonymous

150 RON
lma
19 Feb 2021

Anonymous

200 RON
La multi ani fericiti!
17 Feb 2021

Ana

100 RON
La multi ani, om bun!
05 Feb 2021

GR CFR TMR

1,000 RON
La mulți ani fericiți și sănătoși!
04 Feb 2021
04 Feb 2021
La mulți ani generoși!
04 Feb 2021

Anonymous

200 RON
Felicitari pentru initiativa! La multi ani! Sa ai...tot ce nu ai inca si ai nevoie cu adevarat! 🙂
03 Feb 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, Florian!
03 Feb 2021

V

100 RON
La mulți ani frumoși, Flo! 🤗
03 Feb 2021

Anonymous

100 RON
02 Feb 2021
02 Feb 2021
La multi ani, sanatosi si voiosi! Sa ai parte de tot timpul din lume pentru asemenea gesturi frumoase! Te imbrațisez cu drag!
01 Feb 2021

Anonymous

75 RON
La mulți ani sănătoși și frumoși, așa cum îi faci și tu celor pe care îi ajuți!
01 Feb 2021
Florin Necula : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou