Paul - Gheorghe Barbu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

1,450 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Ma numesc Paul si mi-am descoperit pasiunea pentru alergare acum aproape 6 ani, la un concurs caritabil.
De atunci incerc sa particip la cat mai multe evenimente de acest fel, evenimente care isi propun sa stranga fonduri pentru diverse proiecte si cauze umanitare.
Anul acesta va fi prima mea participare la TranSnow, voi alerga 10 kilometri pentru Team HOSPICE.

Chiar si in conditii de pandemie am ales sa alerg alaturi de ei si pentru ei deoarece aflu despre oameni care sufera de boli incurabile (in mare masura cancer) tot mai des. Acesti oameni, cu ajutorul celor de la HOSPICE Casa Sperantei pot primi ingrijiri (medicale si nu numai) gratuite intr-o perioada destul de grea pentru multe persoane cu probleme de sanatate existente chiar si inainte si in timpul pandemiei.

De asemenea, consider foarte important dictonul “Be the change you want to see in the world” – Gandhi (traducere: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”), asa ca incerc sa il aplic in viata mea de zi cu zi, mai ales prin sport.

Asadar, deoarece schimbarea incepe cu noi, cu fiecare, va rog sa donati pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru a putea oferi ingrijire persoanelor cu boli incurabile. Daca o donatie nu este posibila, atunci raspandirea vestii ne-ar ajuta la fel de mult!

O zi faina!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

5 Donatii

Anonymous

50 RON
10 Mar 2021
09 Mar 2021

Razvan

1,000 RON
Succes!
02 Mar 2021

Anonymous

150 RON
Mult succes!
25 Feb 2021

Anonymous

100 RON
23 Feb 2021