Florin Iuonaș - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

520 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, numele meu este Florin Iuonaș, 24 de ani din Sibiu. De profesie sunt inginer, dar de aproximativ 6 ani de zile timpul liber îl dedic voluntariatului in cadrului clubului Rotaract Sibiu. Ce poate să fie mai frumos decât să alergi și să ajuți cauza Hospice? Sportul și voluntariatul sunt unele dintre cele mai importante priorități ale mele. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

6 Donatii

Anonymous

50 RON
10 Mar 2021

Anonymous

20 RON
Viel Erfolg 🍀
09 Mar 2021

Ana Iuonas

150 RON
Succes in tot ceea ce faci. Te voi sustine mereu! Mami
11 Feb 2021

Danut si Alexandra Iuonas

150 RON
Bafta - posibil sa te urmez.
11 Feb 2021

Anonymous

50 RON
Succes ⭐️
11 Feb 2021

Matei Lazăr

100 RON
Baftă Udiu!
11 Feb 2021