Victor Benescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

400 RON Donatii stranse
80% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

2021 a continuat, până acum în ritmul impus de 2020, provocându-ne la schimbarea percepției asupra ceea ce înseamnă normal, asupra a ceea ce ne dorim și ce anume putem să obținem. Această provocare s-a proiectat cu atât mai mult asupra celor care, deja, aveau o bătălie de dus – pacienții care înfruntă un diagnostic incurabil. Si pentru ca provocarea este mai mare pentru ei, vreau sa sprijin in felul meu.

Alerg pentru ca 45 de pacienti sa primeasca GRATUIT vizite la domiciliu din partea echipelor HOSPICE Casa sperantei.

Aleg să fac parte din #TeamHospice în 2021. Hai cu mine! Ajută-mă să facem bine. Pentru că fiecare donație va alina suferința și va însenina viețile pacinților și familiilor lor.

Știu că împreună putem face asta!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

2 Donatii

Luiza

100 RON
Pentru o lume mai buna.
25 Feb 2021

Anonymous

300 RON
15 Feb 2021