Anamaria Pintea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

1,535 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am din nou șansa de a alerga pe Transfăgărășan pentru a sprijini HOSPICE Casa Speranței.

De ce alerg ?

Alerg pentru că eu încă pot să alerg.
Pentru că eu pot să îmi văd liniștită de viață și să mă supăr pentru lucrurile banale care mi se întâmplă.
Pentru că eu nu trebuie să mă lupt zi de zi cu o boală incurabilă pentru a mai câștiga câteva clipe alături de cei dragi mie.
Pentru că vreau să îi ajut cumva pe cei care nu pot alerga, pe cei care sunt nevoiți să ducă zi de zi această luptă mult prea grea,contra cronomentru.

Alerg pentru SPERANȚĂ.


Și de data aceasta am mare nevoie de ajutorul vostru, ca împreuna să facem BINE, să aducem SPERANȚĂ și puțină BUCURIE celor atât de greu încercați!

Orice donație, oricât de neînsemnată ar putea părea, aduce speranță!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

10 Donatii

Marius P

300 RON
Bravo Anamaria!
29 Mar 2021
Felicitari pentru perseverenta, tenacitate si empatie!
16 Mar 2021

Anonymous

30 RON
09 Mar 2021

Anonymous

105 RON
06 Mar 2021

Dani

250 RON
Bravo Ana!!
04 Mar 2021
BRAVO!!
22 Feb 2021

Anonymous

150 RON
cred in tine!
22 Feb 2021

Anonymous

100 RON
8M
22 Feb 2021

Anonymous

100 RON
11 Feb 2021
11 Feb 2021