Pasi mici pentru o cauza mare

 

Alexandru Oprea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,284 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

V-am mai zis de Transmaraton, de Transnow și cu siguranță ați mai auzit de atâtea ori de la mine de Hospice.

Ei bine, de data aceasta pe zăpadă, alerg la a 3-a ediție de Transnow pe înzăpezitul Transfăgărășan.

Alerg pentru copiii și adulții care infruntă boli incurabile și care, în plină pandemie, au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând. Ei sunt cei mai vulnerabili, atât în fața amenintării COVID-19, cât și a sistemului sanitar care și-a demonstrat în ultimul an limitele.

Hospice este poate singura șansa a celor care nu vor să renunte la luptă iar fiecare donație se va transforma în ajutor pentru aceștia.

Mulțumesc,
Alex


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

9 Donații

16 Mar 2021
Bravo Amo
03 Mar 2021

Anonymous

150 RON
Hala Madrid!
02 Mar 2021

Razvan B

105 RON
Succes!
02 Mar 2021

Anca A

75 RON
Succes!
02 Mar 2021

Anonymous

100 RON
Felicitări pentru tot ce faci
02 Mar 2021
30 RON
Felicitări!
12 Feb 2021

Anonymous

499 RON
Success. Ti pup
08 Feb 2021
Felicitari pentru fiecare km alergat in scopuri caritabile!
08 Feb 2021