Laura Nedelschi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Urări de la mulți ani redirecționate

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De obicei zicem "la mulți ani" de-atâtea ori, încât îi mai pierdem pe drum sensul urării ăsteia. O mai și zicem din datorie și-atunci chiar că nu mai vedem atât de clar ce înseamnă ea de fapt. 

Well, e despre viață. Și-o fi ea o urare simbolică, la fel ca gestul pe care îl propun de ziua mea pe post de cadou, dar puțin cu puțin face mult. Pentru Hospice, orice leu contează, mai ales de un an încoace. 

Așa că hai noroc și la mulți ani nouă tuturor

și să nu uităm să ne bucurăm

că putem să avem grijă unii de alții.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Happy birthday to a rainbow of a human! 🤩✨🍷
08 Feb 2021