Iulian Bogdan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

1,400 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna frumoasa comunitate!

Alerg din nou pe Transfagarasan la Transnow si sper cu ajutorul vostru sa aducem inca odata mai multa lumina in vietile celor pe care sufletele minunate de la Hospice ii ajuta.

Ce face Hospice?

Îngrijim cu profesionalism și dăruire copii și adulți care trăiesc cu o boală incurabilă, oferind servicii specializate pentru ei și familiile lor.

Este o cauza care merita atentia voastra!

Va multumesc anticipat pentru donatiile voastre!

Haide! Haide!

Go #TeamHospice!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

9 Donatii

30 Mar 2021

Anonymous

500 RON
14 Mar 2021
13 Mar 2021
150 RON
23 Feb 2021

Anonymous

100 RON
22 Feb 2021
Salutare,te felicit si ma bucur sa pot contribui la sprijinirea acestei cauze.Mult succes.
18 Feb 2021

Anonymous

100 RON
17 Feb 2021
16 Feb 2021
Felicitări, Iulian! 👏
16 Feb 2021