Robert Herman - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sa oferim speranta, aripi si bucurie

350 RON Donations raised
70% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Pentru mine alergare inseamna aripi, libertate, bucurie, implinire si speranta.
Un pas dupa altul si tot asa, atat de simplu ca sa fiu fericit.

Pe 13 martie voi alerga la semimaratonul TranSnow pentru a oferi speranta, aripi si bucurie copiilor si adultilor care infrunta boli incurabile din cadrul Fundatiei Hospice Casa Sperantei.


Orice mic ajutor, este un zambet adus pe chipul lor, prin oferirea de ingrijire paliativa.
Ajuta-ma si tu sa aducem zambete celor in suferinta!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

6 Donations

Anonymous

15 RON
12 Mar 2021

Anonymous

20 RON
12 Mar 2021
Spor și picioare ușoare! 🤗👏💪
12 Mar 2021
10 Mar 2021

Ada Jena

105 RON
08 Mar 2021

Anonymous

30 RON
05 Mar 2021