Aleg sa sustin Hospice Casa Sperantei

 

Nicu Costinel Dumitru Fundația HOSPICE Casa Speranței

20% Complete
100 RON
Donations raised
500 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Aleg sa alerg pentru pacientii HOSPICE, aleg sa ajut in aceasta perioada in care au mai mare nevoie de suport decat inainte.

Alege si tu sa ii sustii alaturi de mine, printr-o donatie, si impreuna vom crea un zambet!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

1 Donations

mca

100 RON
19 Mar 2021
Nicu Costinel Dumitru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Aleg sa sustin Hospice Casa Sperantei