Imi daruiesc ziua de nastere pentru pacientii Hospice

 

Georgiana Paul Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
833 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hello! Eu sunt Georgiana sau pentru prieteni, Denisa.

Anul trecut, cu ajutorul vostru, am reusit sa strang o suma frumusica de bani, care s-a dus catre Fundatia Hospice.

Si in acest an, va rog sa fiti alaturi de mine si sa imi oferiti cel mai frumos cadou si sa donati o suma cat de mica, pentru cauza pe care o sustin. Impreuna putem oferi pacientilor Hospice, un zambet, o masa calda, speranta.

Ce face Hospice? Ingrijeste cu profesionalism si daruire pacientii adulti si copii, care traiesc cu o boala incurabila. Ofera servicii de ingrijire paliativa pacientilor, pentru ca acestia sa traiasca cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.

Multumesc din suflet.

"Adevarata caritate este dorinta de a fi folositor celorlati fara a avea gandul de a primi o recompensa." Emanuel Swedenborg


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

La multi ani!
20 Apr 2021

Alina Burla

250 RON
La mulți ani, draga noastră! Să îți fie viața plina de bucuri și împiniri :) . p.s. am mâncat prăjituri și de la tine :)
20 Apr 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani, frumosi si sanatosi!
19 Apr 2021

Anonymous

50 RON
08 Apr 2021

Anonymous

50 RON
Faptele bune se fac la timpul lor. La multi ani.
06 Apr 2021

Mirela Nemțanu

100 RON
La multi ani frumosi, draga Geo!
06 Apr 2021

A

53 RON
Ai facut un gest La multi ani ! Esti un om inimos.
03 Apr 2021

Donatie #

30 RON
:*
02 Apr 2021